Пошкоджено нафтобазу на Одещині під час російського обстрілу дронами. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
18 листопада 2023, 16:51

Пошкоджено нафтобазу на Одещині під час російського обстрілу дронами

У результаті російської атаки, що відбулася в Одеській області вночі 18 листопада, пошкоджена нафтобаза, а також зафіксовано відключення світла у деяких населених пунктах. Про це повідомляє Міністерство енергетики на своєму Telegram-каналі у суботу, 18 листопада.

За інформацією Міністерства енергетики, ворожий удар призвів до пошкодження енергетичного об'єкта та електромереж, що призвело до відключення світла для 1550 споживачів. Додатково понад 1700 осіб залишилися без електропостачання через технологічні порушення. Ведуться роботи зі відновлення енергопостачання.

📢«Вночі внаслідок ворожого удару було пошкоджено енергетичний об’єкт — нафтобазу. Внаслідок удару також пошкоджені електромережі», - мовиться в повідомленні.

📌У Запорізькій області, внаслідок падіння дрона, було відключено повітряну лінію електропередачі, але загального знеструмлення не сталося.

📌У Донецькій області 12 населених пунктів були знеструмлені через обстріли, внаслідок чого понад 21 тисяча абонентів залишилися без світла.

📌В Дніпропетровській області внаслідок бойових дій в одному з районів сталося пошкодження газопроводу, що призвело до відключення споживачів.

📌Також в Чернігівській області шість населених пунктів та один частково були знеструмлені з технічних причин, залишившись без світла 2266 абонентів.

📅Нагадаємо, що росія масовано атакувала Україну в цю ніч безпілотниками, але сили протиповітряної оборони збили 29 ударних БПЛА з 38 зафіксованих дронів.

🛫Крім того, сили протиповітряної оборони збили всі дрони, якими росія намагалася атакувати Київ в ніч на 18 листопада.

* фото архівне


Джерело: "Міністерство енергетики"
+Поширити: