МВС України отримало від Японії автомобілі та обладнання для розмінування. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Події
20 листопада 2023, 17:09

МВС України отримало від Японії автомобілі та обладнання для розмінування

Уряд Японії передав МВС України 40 автомобілів і спеціальне обладнання для розмінування територій, які постраждали від військової агресії рф. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час церемонії передачі міжнародної технічної допомоги в Києві у понеділок, 20 листопада.

📢«Практично щомісяця уряд Японії передає нам технічне обладнання, автомобільну техніку, машини розмінування для якнайшвидшого очищення наших територій і водойм», - сказав Клименко під час церемонії передання міжнародної технічної допомоги у Києві.

Він також додав, що Україна має намір підготувати до кінця наступного року 5 тис. саперів і піротехніків, одночасно забезпечуючи необхідне оснащення військовослужбовців і рятувальників, які займаються розмінуванням, автомобільним та спеціальним транспортом та обладнанням.

📢«Тому сьогодні ці 40 автомобілів та відповідне обладнання, надане урядом Японії... забезпечить нам широту й швидкість розмінування наших територій», - підкреслив він.

Клименко також зауважив, що уряд Японії передає обладнання Україні не тільки безпосередньо, а й через різні організації, включаючи ООН.

У рамках цієї допомоги японська делегація передала 40 автомобілів, 50 металодетекторів, 150 контейнерів та рідину для вогнегасіння.


Irta-fax
+Поширити: