Україна отримала $400 млн під гарантії Великої Британії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
23 листопада 2023, 13:59

Україна отримала $400 млн під гарантії Великої Британії

До державного бюджету України надійшло близько 400 млн доларів під гарантію Великої Британії через трастовий фонд Світового банку. Про це інформує Міністерство фінансів у четвер, 23 листопада.

📢«Фінансування буде спрямовано на часткову компенсацію видатків державного бюджету України, здійснених для відшкодування пенсійних виплат та оплати праці медпрацівників за програмою медичних гарантій», – наголошується у повідомленні.

✅Ці кошти є складовою п’ятого додаткового фінансування проєкту "Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні" PEACE in Ukraine.

📊Надання кредиту відбувається на вигідних умовах: строк погашення становить 19 років із 5-річним пільговим періодом.

📈Загальний обсяг фінансової допомоги Великої Британії Україні з лютого 2022 року сягнув 2 млрд доларів.

📅Раніше повідомлялося, що Велика Британія, спільно з іншими партнерами, впроваджує План надзвичайної допомоги Україні в зимовий період, на суму 127 млн фунтів стерлінгів.


Джерело: "Міністерство фінансів України"
+Поширити: