В аварійний короткостроковий ремонт ввели два блоки ТЕС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
26 листопада 2023, 16:08

В аварійний короткостроковий ремонт ввели два блоки ТЕС

Україна розпочала аварійний ремонт двох енергоблоків ТЕС. Про це повідомляє Міненерго у неділю, 26 листопада.

📢«В аварійний короткостроковий ремонт вийшли два блоки ТЕС. Є також резерв, який може бути використаний у разі потреби», – зазначено у повідомленні.

✅Заявлено, що енергосистема залишається збалансованою. Дефіциту електроенергії минулої доби не було, та не передбачається і сьогодні. Обмеження електропостачання не застосовуються в жодній з областей.

Наразі триває ремонт магістральної лінії на Київщині, пошкодженої обстрілом напередодні. Однак обмеження електропостачання в Києві та області через це не вводились.

🔥Також повідомляється про загоряння трансформатора на одній з підстанцій Укренерго в Дніпропетровській області, яке було ліквідовано за кілька годин.

❗ Станом на ранок неділі через негоду, технологічні порушення та бойові дії без світла залишилися 529 населених пунктів.

❗Через несприятливі погодні умови (сильний вітер, хуртовини) протягом дня можливі проблеми з електропостачанням в Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській та Кіровоградській областях. Енергетики готові до роботи в посиленому режимі.

📈Раніше цього тижня в енергосистемі України був зафіксований дефіцит два дні поспіль, що вимагало залучення аварійної допомоги від країн ЄС.

📌Також повідомлялося про перевірку ТЕС через аварійні ремонти. Нещодавно в аварійний ремонт вийшли відразу сім енергоблоків.


Джерело: "Міністерство енергетики України"
+Поширити: