Порошенко поскаржився, що прикордонники не випустили його за кордон. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
01 грудня 2023, 13:49

Порошенко поскаржився, що прикордонники не випустили його за кордон

Прикордонники відмовили у виїзді народного депутата та п’ятого президента України Петра Порошенка за кордон. Речник Держприкордонслужби України, Андрій Демченко, повідомив, що це рішення прийнято у зв'язку зі скасуванням Верховною Радою його відрядження.

Демченко нагадав, що прикордонники забезпечують оформлення і пропуск осіб через кордон виключно згідно з законодавством та правилами перетину кордону громадянами України.

У період дії воєнного стану народні депутати мають право перетинати кордон на виїзд на підставі відповідних рішень про службові відрядження.

📢Демченко пояснив: «Відносно народного депутата, про якого ви цікавитесь, у прикордонників наявне підтвердження, що його відрядження за кордон скасоване. Саме тому його було не пропущено через державний кордон України».

Петро Порошенко у своїх соцмережах висловив жаль, оголосивши, що відмова у виїзді перешкодила йому у проведенні запланованих зустрічей у Польщі та США.

📌«Ситуація надзвичайно складна. Тому акцент в програмі — на проблемних республіканцях. Зірвано мою зустріч з новим спікером палати представників Джонсоном. Тому те, що відбулося сьогодні на кордоні — це не дрібне шкідництво. Це — антиукраїнська диверсія. Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України», - написав Порошенко.


Irta-fax
+Поширити: