Підготовлено другу групу українських операторів ЗРК Patriot у Німеччині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада / Події
02 грудня 2023, 14:14

Підготовлено другу групу українських операторів ЗРК Patriot у Німеччині

Друга група українських військових успішно завершила навчання з експлуатації зенітно-ракетного комплексу Patriot у Німеччині. Про це повідомляє Deutsche Welle в суботу, 2 грудня, цитуючи генерал-лейтенанта Андреаса Марлова, командувача багатонаціонального тренувального командування.

За його словами, 70 українських солдатів та офіцерів пройшли шеститижневе навчання на одній з німецьких військово-повітряних баз.

📢"Досягнуто такого високого рівня компетентності персоналу, що дозволить українцям самостійно працювати з цим зенітно-ракетним комплексом ППО та виконувати бойові завдання", - наголосив Марлов.

Зазначено, що в навчаннях брали участь досвідчені українські офіцери, багато з яких мають досвід роботи з радянськими системами С-300.

📅Також нагадаємо, що Німеччина готує другий зимовий пакет військової допомоги для України, включаючи передачу зенітного ракетного комплексу Patriot.


Джерело: "Deutsche Welle"
+Поширити: