Мешканців прикордонного села на Чернігівщині росіяни атакували під час роздачі хліба. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
24 грудня 2023, 19:09

Мешканців прикордонного села на Чернігівщині росіяни атакували під час роздачі хліба

Повідомляється, що російські окупанти атакували з дрона цивільних мешканців, яким привезли хліб в одне з прикордонних сіл Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Про це інформує Нацполіція у своєму повідомленні у неділю, 24 грудня.

📢«Мирним людям роздавали хліб в центрі села і в цей час окупанти здійснили цинічну атаку з дрона. На щастя, люди не постраждали. Осколками посікло легковий автомобіль з хлібом», – йдеться у повідомленні.

Ворог продовжує підступно обстрілювати мирне населення прикордоння. Тож поліція закликає людей евакуюватися до безпечніших громад вглиб області.

У відповідь на цей інцидент поліція розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, згідно зі статтею 438 Кримінального кодексу України.


Джерело: "Національна поліція України"
+Поширити: