Немає нічого важливішого за підтримку України – Туск. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
22 січня 2024, 13:15

Немає нічого важливішого за підтримку України – Туск

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск висловив важливість створення відчуття, що Польща є найбільш надійним і стабільним союзником України в контексті протистояння російській агресії. Про це йдеться у повідомленні канцелярії прем'єра на сторінці в соцмережі Х (колишній Twitter).

Туск підкреслив, що підтримка України у її військових зусиллях проти агресії росії є абсолютним пріоритетом.

📢«Це абсолютно номер один», - зауважив політик.

📢«Нам належить обговорити багато двосторонніх питань, інтереси. Є деякі конфлікти інтересів, ми це добре знаємо і говоритимемо про це, не лише в дусі дружби, що очевидно, а з настроєм на якнайшвидше розв'язання цих проблем, а не на продовження або збільшення їх», - заявив польський прем'єр.

📅Нагадаємо, що Туск прибув до Києва для зустрічі з президентом Володимиром Зеленським і прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, що стало першим офіційним відрядженням політика в Україну після призначення на посаду наприкінці 2023 року.

Крім того, новий уряд Польщі розглядає можливості збільшення виробництва боєприпасів та військової техніки, активно працюючи над новим пакетом допомоги для України.


Irta-fax
+Поширити: