Інформацію, поширену ЗМІ, про відведення танків Abrams з поля бою було спростовано. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
27 квітня 2024, 17:58

Інформацію, поширену ЗМІ, про відведення танків Abrams з поля бою було спростовано

Українські військові відкидають інформацію, яка була розповсюджена через ЗМІ, що стосується відведення танків Abrams з активних бойових позицій та гарячих ділянок фронту. Згідно з висловлюванням представників 47-ї окремої механізованої бригади у Telegram, американські танки Abrams продовжують брати участь у бойових операціях, оскільки вони ефективно виконують свої завдання на полі бою.

📢«Танки чудово показують себе на полі бою і ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай змушує ховатись його самого. А тим більше – залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки», – відзначили військові.

Вони також наголошують, що не будуть коментувати питання про перебування та перекидання військ та озброєння з метою забезпечення конфіденційності та ефективного ведення бойових дій. При цьому вони закликають громадян довіряти лише офіційним джерелам інформації.

📅Раніше інформаційне агентство Associated Press повідомило про відведення танків Abrams з фронту, посилаючись на те, що російські безпілотники перешкоджали їхньому використанню. Згідно з їхнім повідомленням, безпілотники послаблюють оборону танків, тому вирішено було перемістити Abrams для зміни тактики їхнього використання.


Джерело: "47 окрема механізована бригада"
+Поширити: