Поліція звертається до водіїв з проханням зважати на погіршення дорожньої ситуації через погодні умови!. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
01 марта 2018, 12:55

Поліція звертається до водіїв з проханням зважати на погіршення дорожньої ситуації через погодні умови!

Незважаючи на перший день весни, дорожня ситуація ускладнюється опадами у вигляді снігу. За даними Гідрометцентру, по всій території області очікується рясний сніг, хуртовина. Вночі місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця, замети. Вітер східний, південно-східний 9-14, пориви 17-22 м/с. Температура вночі 5-10 С морозу, вдень 1-6 С морозу.

За інформацією відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області, станом на ранок, складна ситуація на дорогах та ускладнення проїзду спостерігається в Станично-Луганському, Марківському та Сватівському районах.

Поліція закликає водіїв не виїжджати на дорогу без крайньої потреби та не заважати снігоприбиральній техніці.

Відкласти заплановані поїздки на далекі відстані. Зважайте на погодні умови, слідкуйте за інформацією про стан проїзду дорогами області, будьте обережні та дотримуйтеся правил дорожнього руху!


+Поширити: