В ОП розповіли про початок роботи українських шкіл, зокрема у прифронтових зонах, а також щодо завершення роботи над Довідником з відбудови українських міст. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
06 вересня 2022, 23:07

В ОП розповіли про початок роботи українських шкіл, зокрема у прифронтових зонах, а також щодо завершення роботи над Довідником з відбудови українських міст

Під час брифінгу Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України розповів про початок роботи шкіл в Україні, зокрема у прифронтових зонах, а також щодо завершення роботи над Довідником з відбудови українських міст.

«Загалом в Україні налічується 15 297 шкіл, з них більша частина мають укриття. Станом на сьогодні на території контрольованої українською владою знаходиться понад 13 881 школа, з яких 1 889 розташовані на відстані мінімум 40 км від лінії бойових дій, або кордону рф та рб. Ці школи на офлайн навчання виходити не будуть» - зазначив Тимошенко.

Повідомляється також, що 1 вересня свої двері відчинили понад 6 786 шкіл, з яких 4 599 мають укриття, 2 187 шкіл мають готові укриття на відстані 100 м. від школи, 3 093 школи планують відкрити до 15 вересня поточного року.

«На жаль 3 998 шкіл не відкриються до 15 вересня, оскільки не мають ані власного укриття, ані укриття на відстані 100 м» - додав він.

А також він повідомив, що Довідник з відбудови українських міст, підготовку якого було розпочато наприкінці квітня цього року, вже повністю завершений. Зазначається, що його презентують найближчим часом.


Ірта-fax
+Поширити: