Українська група TWO BUS представила концертний альбом “Rock Bulava (Live in Cherkasy)”. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
11 листопада 2022, 20:13

Українська група TWO BUS представила концертний альбом “Rock Bulava (Live in Cherkasy)”

Українська група TWO BUS у жовтні 2022 року представила концертний альбом “Rock Bulava (Live in Cherkasy)”.

Це “живий” виступ інді-бард-рок групи TWO BUS спільно з панк-рок гуртом PARALLEL на самому роковому фестивалі країни у 2021 році (м.Черкаси), зведення та мастеринг якого відбувся на студії звукозапису BK Present у 2022 році (м.Харків).

Діамантом альбому “Rock Bulava (Live in Cherkasy)”, як у прямому, так і у переносному значені, сенсі та сприйняті є пісня “Диво”, вона стає начебто посиланням до вірша “Українська мова (Пам'яті Т.Шевченка)” Володимира Самійленка.

“Концертний альбом “Rock Bulava (Live in Cherkasy)” – подарунок нашим друзям, знайомим та поціновувачам поетичного, текстового року”, – прокоментував Дмитро Проха.

Альбом доступний для прослуховування на багатьох цифрових майданчиках.

У листопаді 2022 року концертний альбом “Rock Bulava (Live in Cherkasy)” (інша версія) також буде доступний для прослуховування на цифрових майданчиках: iTunes, Apple Music,Deezer.


Ірта-fax
+Поширити: