Депутат з Луганщини взяв участь у турнірі з футзалу на підтримку ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
12 грудня 2022, 13:53

Депутат з Луганщини взяв участь у турнірі з футзалу на підтримку ЗСУ

Депутат Щастинської районної ради від «Слуги Народу» Артем Духан у складі команди Луганської області взяв участь у благодійному футзальному турнірі на підтримку ЗСУ. Змагання з футзалу проходили у Львові. За їх результатами перше місце виборола команда Київської обласної ради, друге – Тернопільської обласної ради, а представники Луганщини стали бронзовими призерами змагання.

«Запросили взяти участь у турнірі з футзалу. З радістю погодився, адже люблю футбол і представити Луганщину на всеукраїнському змаганні – це честь для мене. Задоволений, як самою грою, так і її результатом. Суперники були сильними, тож третє місце, яке виборола наша команда, вважаю гарним результатом.Дякую організаторам турніру за цей спортивний захід. І за підтримку ЗСУ – всі кошти від проведення турніру були передані на потреби українських військових. Вважаю, подібні турніри потрібно проводити, адже вони популяризують спорт та водночас мають благодійну місію – зібрати та передати кошти нашим Збройним силам», – поділився своїми враженнями Артем Духан.


Ірта-fax
+Поширити: