В Україні першого січня буде до 14 градусів тепла: синоптикиня попередила про "сюрпризи". Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт / Суспільство
29 грудня 2022, 16:54

В Україні першого січня буде до 14 градусів тепла: синоптикиня попередила про "сюрпризи"

Першого дня 2023 року синоптики прогнозують в Україні аномальне потепління. Місцями стовпчики термометрів показуватимуть до 14 градусів тепла.

Трохи холодніше, але все ж таки тепло, буде в східній частині країни – до 9 градусів тепла. Про це у Facebook повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

За її словами, суттєвих опадів у перший день січня не очікується. Проте вітер буде поривчастим, місцями сильні пориви.

30 грудня температура повітря становитиме у більшості областей України +3+9 градусів, на сході та північному сході +1+5 градусів.

Дощі 30 грудня пройдуть у західних областях, увечері дійдуть Вінницької, Житомирської, Київської. У разі зниження температури повітря часом можливий мокрий сніг. На решті території – без істотних опадів.

У Києві 30 грудня переважатиме суха погода, лише надвечір пройде невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі у столиці близько нуля градусів, протягом 30 грудня +4+6 градусів.

В останній день року 31 грудня погода не зазнає особливих змін.


Ірта-fax
+Поширити: