У Антрациті збирають по місцевих жителях теплі речі для поранених загарбників. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
23 січня 2023, 13:00

У Антрациті збирають по місцевих жителях теплі речі для поранених загарбників

У місті Антрацит поранені російські військові не мають теплих речей. Для «трьохсотих» окупантів відповідний одяг збирають по місцевих жителях на території усього району. Про це повідомив офіційний Telegram-канал Луганської ОВА, передає видання «Новини LIVE».

Зазначається, що окупати не мають теплих речей. Зокрема, російські військові, які воюють на території Луганської області, скаржаться на нестачу теплих речей. Так, у місті Антрацит для поранених окупантів збирають зимовий одяг по усьому району.

«У зв’язку із нестачею фінансування потрібні куртки, шапки, взуття та навіть шкарпетки. В наступну атаку – в бабусиній хустці», — іронічно прокоментували ситуацію із обмундируванням росіян у Луганській ОВА.

Повідомляється також, що росіянам не платять обіцяні гроші. Зокрема, російські військові незадоволені і коштами, які їм виплачують за участь у війні проти України. Так, у 6-му танковому полку скаржаться на копійчані зарплати. Причиною є те, що за документами ці окупанти перебувають не на фронті, а на території російської федерації. Тож жодних бойових завдань вони нібито не виконують.

«Хоча йти уперед росіяни намагаються щодня. 22 січня їхні атаки відбиті поблизу Стельмахівки і Новоселівського», — зазначили у Луганській ОВА.

Нагадаємо, що, за інформацією офіційної обласної влади Луганської області, втрати російської окупаційної армії в регіоні є настільки великими, що в лікарнях уже не вистачає місць для поранених окупантів. Відомо, що у Білокуракиному, Новоайдарі та Старобільську стаціонарні відділення лікарень переповнені. А у Довжанську місця для «трьохсотих» окупантів взагалі закінчилися, тому їх почали госпіталізувати до пологового будинку, а також у санаторії.


Ірта-fax
+Поширити: