Загарбники вдарили ракетами по Павлограду: загинула жінка, ще семеро поранених. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
16 лютого 2023, 10:03

Загарбники вдарили ракетами по Павлограду: загинула жінка, ще семеро поранених

Війська рф вдарили ракетами по Павлограду Дніпропетровської області - загинула жінка, ще семеро людей дістали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Жахлива ніч у Павлограді. О третій годині після опівночі, коли люди мирно спали в своїх домівках, ворог вдарив ракетами по місту. Загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. Двоє поранених шпиталізували - 79-річного чоловіка та 37-річну жінку. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості”, - зазначив він.

Лисак також додав, що пошкоджене промислове підприємство. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Зруйновано 7 приватних будинків. Ще 30 - понівечені. Наслідки атаки уточнюються.

Нагадаємо, раніше голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що росіяни змінили тактику і атакували Україну дронами та ракетами. За його словами, є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.


Укрінформ
+Поширити: