На Берлінале презентували фільм Шона Пенна про Україну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
18 лютого 2023, 12:00

На Берлінале презентували фільм Шона Пенна про Україну

У рамках 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю презентовано фільм Шона Пенна «Superpower» про війну росії проти України. Про це розповів керівник ОП Андрій Єрмак у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Берлінському кінофестивалі відбулася прем’єра фільму Шона Пенна «Superpower», який Шон і Аарон Кауфман зняли про нашу Україну - справжню наддержаву. У ньому розповідається про війну за незалежність, російське вторгнення, яке сам Шон Пенн зустрів у Києві і бачив на власні очі перший день початку повномасштабної війни», - зазначив Єрмак.

Він подякував авторам стрічки, підкресливши, що «битва за правдиву історію - це ще один фронт війни, на якому ми повинні виграти».

«Правда у кіно - це наша перемога», - додав керівник ОП.

Як повідомлялося, Берлінський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 16 по 26 лютого. Цього року Україну представляють шість фільмів.

На відкритті Берлінале виступив Президент Володимир Зеленський.


Ірта-fax
+Поширити: