"І раніше були при владі й займали теплі місця": про сєверодонецьких колаборантів, які працюють на ворога. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
01 квітня 2023, 17:38

"І раніше були при владі й займали теплі місця": про сєверодонецьких колаборантів, які працюють на ворога

Після окупації Сєвєродонецька виявилося, що в місті залишилося чимало "почекунів" та любителів "руського миру". Серед колаборантів достатньо людей, які до "визволення" займали "тепле місце" й за часів української влади.

Серед сєвєродонецьких колаборантів, які з радістю зрадили Україну та побігли працювати на окупаційну "владу", чимало людей, яких знають багато мешканців Сєвєродонецька. Ще до повномасштабного вторгнення вони намагалися триматися ближче до "годівниці" та зайняти "тепле місце", повідомляє Час Пік.

Telegram-канал "Зрадники Луганщини та України" продовжує публікувати матеріали про таких "почекунів", щоб після деокупації захоплених росіянами регіонів такі любителі "руського миру" знову не пролізли до влади.

Колаборантку Бондар Наталю знає багато сєвєродончан. До окупації працювала у Сєвєродонецькій військово-цивільній адміністрації. Після приходу оккупантів пішла з ними на співпрацю та перейшла на їхній бік.

Відомо, що вона передавала окупантам інформацію про мешканців Сєвєродонецька, які мають проукраїнську позицію, та брала активну участь в організації та проведенні незаконного референдуму щодо порушення територіальної цілісності України.

"Визволителі" визнати "заслуги" Бондар та призначили її заступником начальника одного з управлінь Сєвєродонецької окупаційної адміністрації.

Ще один сєвєродонецький колаборант також добре відомий мешканцям міста. Раніше він працював в Управлінні праці та соціального захисту населення (УПТСЗН) Сєвєродонецької ОДА на посаді заступника і керівника.

"Під час штурму Сєвєродонецька відсиджувався в притулку на АЗОТІ, пожираючи гуманітарку які приносили ризикуя життям, військові, поліцейські та волонтери. Після захоплення міста окупантами пішов з ними на співпрацю.

За отриману інформацію і лояльність до русні отримав посаду одного із заступників мера окупаційної адміністрації м. Сєвєродонецька", - йдеться у повідомленні.

Після таких повідомлень не доводиться дивуватися з того, що окупанти цілеспрямовано насамперед обшукували будинки учасників АТО, військовослужбовців ЗСУ та людей з проукраїнською позицією. Тепер зрозуміло, хто зливав інформацію ворогові.

Багато хто з сєвєродончан у коментарях зазначають, що ці "почекуни" ніколи не приховували своїх проросійських поглядів. У зв'язку з цим залишається відкритим питання: як їм вдавалося пробитися "нагору" й залишатися "при владі"...


Час Пік
+Поширити: