"Все для народу!": в мережі показали, як виглядають "пункти обігріву" в окупованому Сєвєродонецьку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
03 квітня 2023, 16:00

"Все для народу!": в мережі показали, як виглядають "пункти обігріву" в окупованому Сєвєродонецьку

У мережі показали, як сьогодні виглядають "пункти обігріву" в окупованому Сєвєродонецьку, де, за словами російських пропагандистів, люди можуть зігрітися, попити каву, зарядити телефони та поспілкуватися.

Зруйнувавши Сєвєродонецьк й позбавивши його мешканців елементарних умов життя, російські окупанти продовжують поширювати пропаганду про "відновлення" міста та "піклування" про людей. За фактом - вся "турбота" закінчується після того, як журналісти відключають камери, повідомляє Час Пік.

"Звільняючи" Сєвєродонецьк російська орда зруйнувала всю інфраструктуру та міські комунікації. Місто залишилося без води, світла, газу та опалення. Тільки у лютому окупанти почали "обігрівати" замерзаючих сєвєродончан, подарувавши їм (цілих!) два "Пункти обігріву".

Традиційно, російські журналісти в райдужних фарбах висвітлили цю "подію", знявши чимало пропагандистських роликів про "пункти обігріву", які є мобільним наметом, оснащеним "усім необхідним".

Головними "героями" пропагандистських роликів стали місцеві жителі, які на камеру дякували своїм "благодійникам" за турботу.

Сюжети знято, чай випито...

У мережі показали, як сьогодні виглядають "пункти обігріву" у Сєвєродонецьку. Жителі міста, яке засипало снігом, сьогодні потребують обігріву не менше, ніж узимку. Де ці пропагандисти, які красиво розповідали про "турботу" про сєвєродончан? Мабуть, знімають сюжети про "високоякісний ремонт" у міських багатоповерхівках...


Час Пік
+Поширити: