Величезні калюжі та повалені дерева: У мережі показали наслідки негоди в окупованому Лисичанську. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
03 квітня 2023, 16:09

Величезні калюжі та повалені дерева: У мережі показали наслідки негоди в окупованому Лисичанську

В останній день березня в окупованому Лисичанську Луганської області за добу випало понад 50 см опадів. Негода пройшла, залишивши вирвані з коренем дерева та величезні калюжі у місті.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси та жителі міста у регіональних чатах, передає Час Пік.

"Налипання мокрого снігу на проводи та електроопори призвело до численних аварій та відключення електропостачання в місті. Навіть багаторічні дерева не витримали тиск стихії й зламалися під вагою мокрого снігу: деякі частково, а деякі були повалені разом з корінням", - повідомляють окупаційні ресурси.

Також у чатах місцеві жителі повідомили про ситуацію у місті.

"Дзвонила мама зі Скляного! Все по-старому. Негода пройшла, залишивши вирвані з коренем дерева і величезні калюжі (сніг уже розтанув). Води сказали 4 дні не буде, але швидше за все довше (маю на увазі воду, яка подається з підвалу парочки") будинків)",

"У Лисичанську все стабільно, сніг розтанув, транспорт почав ходити. Сьогодні знову був "приліт" на вул. Карла Маркса".

Нагадаємо, що наприкінці березня на Луганську обрушився сильний снігопад. Окупаційна влада виявилася неготовою до несподіваного погодного сюрпризу. Жителі багатьох населених пунктів досі залишаються без світла та води.

Без світла залишилися абоненти в Луганську, Алчевську, Лутугинському, Краснодонському, Свердловському, Перевальському, Слов'яносербському, Старобільському, Станично-Луганському районах, Щасті, Кіровську, Лисичанську, Красному Лучі, Первомайську.


Час Пік
+Поширити: