«Заступниця голови адміністрації Лисичанська» може отримати 10 років ув’язнення. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
06 квітня 2023, 15:05

«Заступниця голови адміністрації Лисичанська» може отримати 10 років ув’язнення

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області «заступниці голови адміністрації м. Лисичанськ» та «директору» підприємства повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що в липні 2022 року 51-річна мешканка Лисичанська погодилась на пропозицію представників окупаційної влади псевдореспубліки та обійняла посаду так званого «заступника голови адміністрації м. Лисичанська лнр».

Також 46-річний мешканець Луганщини у серпні 2022 року добровільно очолив «Муніципальне унітарне підприємство «Водоканал міста Лисичанська лнр».

Працюючи на «посадах», підозрювані виконують організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції у незаконно створених органах влади та керуються нікчемним законодавством країни-агресора.

За протиправні дії їм загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років та з можливою конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.


sd.ua
+Поширити: