"Закликаємо до евакуації!": В РДА звернулися до мешканців Сватівського району. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
08 квітня 2023, 21:06

"Закликаємо до евакуації!": В РДА звернулися до мешканців Сватівського району

З початку квітня 2023 року активізувалися обстріли деокупованих населених пунктів Красноріченської територіальної громади Сватівського району Луганської області. Через небезпеку місцевих жителів закликають до евакуації.

Про це у Фейсбук повідомляє "Сватівська райдержадміністрація – районна військова адміністрація", передає Час Пік.

"Ворог почав активно застосовувати реактивну, далекобійну артилерію та авіабомбардування. За попередніми даними, зруйновано майже 60% приватних будинків. На території цих населених пунктів досі проживає 138 цивільних осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "протягом березня-квітня поточного року до безпечних районів із залученням Головного управління Національної поліції в Луганській області, волонтерів, ЗСУ та органів місцевого самоврядування району було евакуйовано 10 осіб, з яких 2 особи доставлені до лікувальних закладів у зв'язку з отриманими пораненнями".

Як заявив керівник РДА Олег Сліпець, основна перешкода евакуації – небажання людей.

"Закликаємо людей до евакуації! Ще радимо місцевим жителям деокупованих населених пунктів району не ризикувати своїм життям та життям своїх рідних! Для тих, хто хоче виїхати, ми надаємо таку можливість", - сказав Сліпець.


Час Пік
+Поширити: