Українська розвідка вже знає, хто стратив українського полоненого: Лубінець зробив заяву. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
13 квітня 2023, 13:45

Українська розвідка вже знає, хто стратив українського полоненого: Лубінець зробив заяву

Українська розвідка попередньо встановила, хто стратив українського полоненого, знущання над яким нелюди зняли на відео і оприлюднили у мережі. Відомі безпосередні учасники звірства та його виконавець.

Також розвідники з'ясували, де саме було скоєно цей шокуючий воєнний злочин. Про це заявив омбудсмен Дмитро Лубінець з посиланням на розвідників в ефірі "Свобода.Ранок".

"За їхніми (українських розвідників. – Ред.) припущеннями, вони приблизно знають хто це зробив, в якій місцевості, і хто безпосередньо в цьому брав участь, у тому числі хто безпосередньо був виконавцем", – сказав Лубінець.

Український уповноважений з прав людини відмовився розкривати більше деталей. Зокрема, він не уточнив, чи причетні до страти "вагнерівці".

"Це вже деталі, які я публічно не можу розповсюджувати. Але можу сказати, що, на мій погляд, наша розвідка спрацювала максимально ефективно", – наголосив Лубінець.

Нагадаємо, 11 квітня в мережі з'явилося шокуюче відео страти українського військовополоненого російськими окупантами. Живому ще воїну кати відрізали голову.


OBOZREVATEL
+Поширити: