"Велике переселення народів": Росія хоче повністю замінити населення Луганщини на жителів із віддалених регіонів РФ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
27 квітня 2023, 22:17

"Велике переселення народів": Росія хоче повністю замінити населення Луганщини на жителів із віддалених регіонів РФ

Росія намагається вплинути на зміну етнічного складу населення тимчасово окупованої території України. Найбільш активно такі заходи проводять у Луганській області.

Російський уряд хоче переселити на Луганщину жителів віддалених регіонів РФ. Тим часом, мешканців з окупованих територій під будь-якими приводами депортують до РФ. Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр, повідомляє Час Пік.

"Найбільш активно заходи проводяться у Луганській області.

З цією метою урядом рф ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів росії значної кількості осіб різних національностей, переважно малозабезпечених верств населення.

Переселенцям з росії на тимчасово окупованій території України всіляко сприяють місцеві російські окупаційні адміністрації, які забезпечують негайне розміщення сімей прибулих, працевлаштування, надання доступних (пільгових) кредитів на придбання житла, розвиток бізнесу тощо", - написала Анна Маляр.

В той же час, на окупованих територіях продовжують зникати люди із проукраїнською позицією. За словами Маляр, російські окупанти під різними приводами продовжують депортувати місцевих жителів до РФ.

"У такий спосіб противник прагне знищити українську державність та національну самоідентичність суспільства на тимчасово окупованих українських територіях", - зазначила заступник міністра оборони.

"Росія може сподіватися переселити росіян для заповнення знелюднених територій України з метою подальшої інтеграції окупованих територій до Росії соціально, адміністративно, політично та економічно, тим самим ускладнюючи умови для реінтеграції цих територій в Україну", – йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Нагадаємо, на окупованих територіях російська орда продовжує знищувати українську символіку та пам'ятники українським Героям, дедалі більше занурюючи "звільнені" міста у "часи СРСР". І якщо місцеві "почекуни" все ще сподіваються на "райське життя", вони глибоко прорахувалися...


Час Пік
+Поширити: