Олексій Малеванець: «Під час війни збереження економіки і підтримка бізнесу має бути одним із пріоритетів». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
09 червня 2023, 16:16

Олексій Малеванець: «Під час війни збереження економіки і підтримка бізнесу має бути одним із пріоритетів»

Секретар Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Малеванець долучився до участі у заході «Схід-Експо 2023», який відбувся 6 та 7 червня у Києві, аби підтримати підприємців Луганщини.

«Це виставка для бізнесу, який релокувався із окупованих територій, зони активних бойових дій або зараз базується у безпосередній близькості до лінії фронту.

Український бізнес демонструє світу надзвичайну стійкість і прагнення розвиватися попри виклики та руйнування від війни. Зараз усім дуже важко, але всі маємо продовжувати працювати та тримати економічний фронт. Багато хто із підприємців не втрачає віру в себе, тримає стрій і водночас будує амбітні плани на відновлення після війни», - розповів секретар Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» та поділився, які теми найбільше обговорювали учасники заходу.

«Однією із головних тем, про яку постійно говорили підприємці на панелях та в особистих розмовах – це повернення та відновлення роботи на деокупованих територіях. І цю державну стратегію вже треба починати розробляти зараз!

Користуючись нагодою, поспілкувався з очільником Луганської обласної військової адміністрації Артемом Лисогором. Результатом бесіди стала домовленість провести спеціальний бізнес-форум для підприємців з Луганщини», - підсумував свою участь у «Схід-Експо 2023» Олексій Малеванець.


Ірта-fax
+Поширити: