Спортсмени Луганщини - переможці Всеукраїнських змагань з велосипедного туризму. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
20 червня 2023, 14:05

Спортсмени Луганщини - переможці Всеукраїнських змагань з велосипедного туризму

Запеклі змагання з велосипедного туризму відбулись у Кропивницькому з 14 по 18 червня, а переможцем стала команда Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства. Понад 120 учасників з різних куточків України змагалися у категоріях дорослих, старших юнаків та молодших юнаків.

Команда Луганської області відзначилась своїм талантом та наполегливістю на цих змаганнях, які включали як короткі, так і довгі комплексні дистанції з різними видами орієнтування. У склад команди ввійшли як вихованці, так і педагоги закладу, які продемонстрували вражаючі навички.

Результати:

Команда Луганщини на короткій комплексній дистанції посіла 2 місце, а на довгій дистанції з різними видами орієнтування - посіла 1 місце.

У загальному заліку за сумою двох днів змагань серед дорослої вікової групи визначилися переможці та призери:

  1. місце - команда Луганської області
  2. місце – команда Харківської області
  3. місце – команда міста Кропивницького

Ця перемога стала не тільки вагомим досягненням для команди Луганщини, але й свідченням талановитості та потенціалу спортивного туризму. Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів на майбутніх змаганнях.


irta-fax
+Поширити: