Стрибун у воду з Луганщини виборов золото Європейских ігор. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
28 червня 2023, 22:09

Стрибун у воду з Луганщини виборов золото Європейских ігор

19-те золото збірної України на ІІІ Європейських іграх у Польщі! Його принесли стрибуни у воду Данило Коновалов та Олег Колодій, які здобули перемогу у синхроні на трампліні 3 м.

Наш дует, дебютуючи у такому складі на великих змаганнях, набрав у сумі за шість стрибків 410,16, випередивши на 7,5 бала срібних призерів представників Італії. Бронзовими медалістами стали французи (394,92).

Золото, яке вибороли Коновалов і Колодій, стало четвертою нагородою найвищого ґатунку і п’ятою загалом для нашої збірної зі стрибків у воду, яка сьогодні завершила свої виступи на головному спортивному форумі континенту.

Вітаємо з переможним закінченням турніру, дякуємо за те, що тримаєте золоту марку престижу українського спорту у такий складний для країни час. Українці – нація переможців!


Джерело: "НОК"
+Поширити: