Українська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки у півфіналі Вімблдону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
13 липня 2023, 18:49

Українська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки у півфіналі Вімблдону

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№ 76 WTA) зазнала поразки у півфіналі Вімблдону від чеської спортсменки Маркети Вондроушової (№ 42 WTA) з рахунком 3:6, 3:6.

Раніше Світоліна та Вондроушова зустрічалися п'ять разів, і в трьох перших зустрічах перемогу святкувала українська тенісистка.

Вондроушова заслужено вийшла до фіналу Вімблдонського турніру, де зіграє проти білоруської спортсменки Аріни Соболенко (№ 2 WTA) або Онс Жабер з Тунісу (№ 6 WTA) 13 липня.

Це був другий вихід Еліни Світоліної до півфіналу Вімблдону в її кар'єрі. У чвертьфіналі українська тенісистка здивувала усіх, перемігши першу ракетку світу з Польщі Ігу Свьонтек.

Варто зазначити, що Світоліна повернулася до професійного тенісу в квітні 2023 року після 13-місячної паузи, пов'язаної з народженням її доньки та декретною відпусткою.


irta-fax
+Поширити: