На росії хочуть проводити огляд всіх кораблів в Чорному морі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Економіка
21 липня 2023, 18:51

На росії хочуть проводити огляд всіх кораблів в Чорному морі

Країна-агресор росія планує оглядати всі судна, що прямують акваторією Чорного моря. Цю інформацію надав заступник міністра закордонних справ рф сергій вершинін під час брифінгу в п'ятницю, 21 липня.

У своєму коментарі до заяви міністерства оборони рф про те, що москва розглядатиме всі судна, які прямують до українських портів Чорним морем, як перевізників вантажів військового призначення, вершинін зазначив: "Мається на увазі – ми повинні переконатися в цьому, ми повинні переконатися, що судно з чимось поганим йде".

"Це означає запит, огляд при необхідності, щоб переконатися, так це чи не так", – уточнив заступник сергія лаврова.

За словами вершиніна, такий підхід є "цілком логічним".

"Тепер уже немає морського гуманітарного коридору, тепер вже є зони, можливо, підвищеної військової небезпеки", – додав він.

Нагадаємо, що 19 липня росія оголосила морську блокаду України. Згідно з цим рішенням, всі кораблі, які прямують в акваторії Чорного моря до портів України, будуть розглядатися як потенційні перевізники вантажів військового призначення, таку заяву зробили на москві.


irta-fax
+Поширити: