На москві чоловік захопив будинок в якому, ймовірно, жив Янукович - РосЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Події
22 липня 2023, 20:17

На москві чоловік захопив будинок в якому, ймовірно, жив Янукович - РосЗМІ

За повідомленнями російських ЗМІ, під москвою було ліквідовано учасника "сво", який захопив будинок у котеджному селищі Шервуд, де, можливо, проживав експрезидент України віктор янукович.

Стрільцем виявився 35-річний В'ячеслав Черненко з Красноярська. Його було ліквідовано спецназом під час штурму. Згідно з даними, є повідомлення про поранення силовиків під час операції.

Депутат держдуми рф Олександр хінштейн розповів, що Черненко прибув до москви нещодавно і знайшов адресу котеджу за оголошенням про продаж.

"Після того, як співробітники ЧОП, що охороняють селище, викликали дільничного, чоловік відкрив стрілянину з автоматичної зброї. Водночас він почав висувати політичні гасла і кричати, що зібрав цілий арсенал зброї, щоб іти в похід на кремль", - написав він.


Джерело: "Телеграм"
+Поширити: