Одеському екс-воєнкому Борисову повідомили про підозру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
22 липня 2023, 22:17

Одеському екс-воєнкому Борисову повідомили про підозру

Колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування, Євгену Борисову, було оголошено підозру, про що повідомляє Державне бюро розслідувань. Військового підозрюють у незаконному збагаченні на значну суму грошей та умисному ухиленні від несення служби.

За даними бюро, під час досудового розслідування було зібрано значний обсяг доказової бази. Однак для повного і неупередженого розслідування вивчались і повідомлення ЗМІ.

Також будуть досліджені матеріали Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), яке теж виявило ознаки незаконного збагачення у Борисова на суму понад 188 мільйонів гривень.

Президент Володимир Зеленський відреагував на повідомлення про підозру колишньому військовому з Одеси.

"Сьогодні правоохоронці доповіли мені про ситуацію з колишнім одеським військовим. Йому повідомлено про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби. Логічно, що самим лише звільненням ця історія не мала завершитися. Державне бюро розслідувань та Офіс генерального прокурора продовжують необхідні слідчі та процесуальні дії. Усі деталі, які можна оприлюднити, правоохоронці обов'язково представлять суспільству", - заявив президент.

Зеленський нагадав, що в Україні триває перевірка військкоматів та підкреслив, що будь-які "кабінетні" порушення у військовій ієрархії, а також спроби збагатитися, принижують українських воїнів і героїв, і несуть неминучу відповідальність.


irta-fax
+Поширити: