На росії оголосили в розшук суддю МКС - новини з "паралельного всесвіту". Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
27 липня 2023, 16:28

На росії оголосили в розшук суддю МКС - новини з "паралельного всесвіту"

Згідно з повідомленням Радіо Свобода від 27 липня, міністерство внутрішніх справ рф оголосило у федеральний розшук суддю Міжнародного кримінального суду (МКС) Томоко Акане, яка видала ордер на арешт президента росії володимира путіна. російська поліція розшукує суддю МКС за неназваною кримінальною статтею.

Відзначимо, що нещодавно в травні, на росії також оголосили в розшук прокурора Міжнародного кримінального суду в Гаазі Каріма Ахмада Хана, який брав участь у видачі ордера на арешт володимира путіна.

Нагадаємо, що Міжнародний кримінальний суд 17 березня видав ордер на арешт президента росії, звинувативши його у незаконній депортації тисяч дітей з України.

Зазначимо, що у кремлі відразу заявили про невизнання юрисдикції Міжнародного кримінального суду та характеризували його рішення як "нікчемні". росія вважає, що суд МКС не має юрисдикції щодо її президента.


Джерело: "Радіо Свобода"
+Поширити: