В кремлі відреагували на майбутній саміт у Саудівській Аравії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
31 липня 2023, 17:49

В кремлі відреагували на майбутній саміт у Саудівській Аравії

Представник кремля, дмитро пєсков, заявив, що росія планує уважно стежити за самітом в Саудівській Аравії, присвяченому мирному врегулюванню в Україні. Він зазначив, що до кінця необхідно з’ясувати цілі та плани організаторів зустрічі.

Підкресливши важливість сприяння мирному врегулюванню, пєсков зазначив, що наразі немає передумов для досягнення мирного розв’язання конфлікту в Україні. Він відзначив, що президент путін багато разів зазначав про це.

Однак російський представник також висловив критику стосовно українського уряду, звинувативши "Київський режим" у використанні миру як інструменту війни, яку веде колективний Захід проти росії.

За останньою інформацією, Саудівська Аравія готується до проведення саміту з питань мирного врегулювання, за ініціативою президента України Володимира Зеленського. На заході будуть присутні радники з національної безпеки та політичні радники керівників країн. росію, проте, не запрошено на цю зустріч.


irta-fax
+Поширити: