У Куп'янському районі Харківської області підірвався трактор: є постраждалі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
02 серпня 2023, 21:42

У Куп'янському районі Харківської області підірвався трактор: є постраждалі

У Куп'янському районі Харківської області трактор підірвався на невідомому вибуховому пристрої, що призвело до поранень двох осіб. Інцидент був зафіксований поліцією Харківської області, яка вже проводить розслідування.

Згідно з даними поліції Харківської області у Telegram, трактор підірвався біля села Потихонове Куп'янського району на невідомому вибуховому пристрої. У результаті цієї події - дві людини, 58-річний чоловік і 51-річна жінка, отримали поранення і були доставлені до лікарні.

Відразу після отримання інформації про інцидент, на місце події прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які почали з'ясовувати обставини події.

Правоохоронці закликають громадян бути уважними та у разі виявлення будь-яких підозрілих предметів повідомляти про це відповідні служби за номерами телефонів "101", "102" або "112".


Джерело: "Поліція Харківської області"
+Поширити: