Ольгу Харлан переслідують в соцмережах та надсилають фото померлих бійців. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт / Суспільство
05 серпня 2023, 22:09

Ольгу Харлан переслідують в соцмережах та надсилають фото померлих бійців

Українська фехтувальниця Ольга Харлан опублікувала свої враження про соціальний булінг, з яким стикнулася після відмови потиснути руку росіянці Ганні Смірновій на чемпіонаті світу у Мілані. У коментарі для спортивного видання "Трибуна" вона розповіла:

"Погрози до мене дісталися, і я це бачу як обовʼязкову частину цього. Та країна займає пів планети, і там дуже мало нормальних людей, вони якось так себе ведуть. Я не можу сказати, що я цього очікувала. Хочуть писати, хочуть казати – мені все одно. Але були якісь такі повідомлення, де мені надсилали фото мертвих бійців. І тоді я почала дуже сильно хвилюватися, бо не хочу цього бачити. Вони нелюди. Були якісь меседжі «здохни» чи щось таке. Намагалися дзвонити. Дуже сильно, дуже багато. З різних номерів та різних країн. В інстаграмі це святе діло, мені здається".

При цьому, Харлан також зазначила, що більшість повідомлень, які вона отримала, були виражені словами підтримки від українських прихильників.

27 липня Ольга Харлан перемогла "нейтральну" росіянку Ганну Смірнову, але відмовилася потиснути їй руку після поєдинку. Російська делегація подала скаргу на українку, що стало причиною її дискваліфікацію на чемпіонаті світу з фехтування. Однак, 28 липня Міжнародна федерація фехтування (FIE) переглянула своє рішення і призупинила дискваліфікацію, дозволивши Харлан продовжити участь у змаганнях.


irta-fax
+Поширити: