Вперше Україна здобула медаль чемпіонату Євро з пляжного волейболу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
06 серпня 2023, 21:52

Вперше Україна здобула медаль чемпіонату Євро з пляжного волейболу

Українська пара Сергія Попова та Едуарда Рєзніка здобула бронзову медаль чемпіонату Європи з пляжного волейболу, що відбувся у Відні в 2023 році. У "бронзовому" матчі українці змагалися проти італійців Самуеле Коттафаву та Паоло Ніколаї. Першу партію пара Попова та Рєзніка виграла з мінімальною перевагою 22:20, а після екватору другого сету вдалося відірватися від суперників і перемогти з різницею вісім очок.

Ця перемога стала історичною, оскільки вперше українська команда з пляжного волейболу змогла пройти до півфіналу на чемпіонаті Європи, який проходить з 1993 року. Наголошується, що українці представлені трьома парами, з яких до плей-оф пройшли лише Попов та Рєзнік, а інші зупинилися на 1/8 фіналу.

Також цікавим фактом є те, що Сергію Попову, який брав участь у матчі, виповнилося 6 серпня 32 роки, тому ця перемога – є своєрідний подарунок. Вони виступають разом з листопада 2021 року і попередньо були двічі у фіналах турнірів з пляжного волейболу, проте не змогли стати переможцями.


irta-fax
+Поширити: