Шокуюче відео ракетного удару по Запоріжжю з’явилося в мережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
11 серпня 2023, 13:11

Шокуюче відео ракетного удару по Запоріжжю з’явилося в мережі

У мережі з'явилося відео, яке зафіксувало наслідки ракетного удару, що стався вчора в Запоріжжі. Оператор записував відео з невеликої відстані від готелю Reikartz та демонстрував наслідки першого удару – можна побачити дим, а поруч перелякані діти. Вже через деякий час над готелем мчалася ще одна ракета, яка влучила в будівлю, де знов відбувся потужний вибух.

За повідомленнями, обстріл Запоріжжя росія здійснила за допомогою ракет системи «Іскандер-К». Пошкоджено не лише готель, а й два багатоповерхові будинки. Ця трагедія призвела до загибелі однієї людини, ще 19 осіб отримали поранення.

Реакцію на цю атаку висловили в ООН. Гуманітарна координаторка Деніз Браун наголосила, що саме у цьому готелі зупинялися співробітники ООН та інших гуманітарних організацій. Вона також підкреслила, що обсяги невиборчих атак росії на Україну стали надзвичайно великими.


irta-fax
+Поширити: