Чоловік в США отримав $1,2 млрд штрафу за поширення приватних фото колишньої. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
16 серпня 2023, 21:13

Чоловік в США отримав $1,2 млрд штрафу за поширення приватних фото колишньої

У американському штаті Техас було прийняте рішення суду, згідно з яким чоловік зобов'язаний виплатити 1,2 мільярда доларів колишній дівчині, що стала жертвою "порнопомсти". Згідно з повідомленням видання The Washington Post, присяжні прийняли це рішення 16 серпня.

Відомо, що протягом кількох місяців чоловік поширював особисті фотографії колишньої дівчини в інтернеті, розміщуючи їх на порносайтах, створивши спеціальний вебсайт, загальнодоступну папку в Dropbox та створивши фальшиві профілі в соціальних мережах.

У своєму намірі отримати доступ до деяких з цих фотографій, чоловік навіть використовував камеру спостереження в будинку потерпілої жінки.

Відзначається, що позов проти обвинуваченого був поданий жінкою у квітні минулого року. Протягом року розгляду справи він уникав з'явлення на судові слухання.

Підсумково присяжні прийняли рішення виплатити жертві шкоди 1,2 мільярда доларів. Ця сума визначена як компенсація за завдану їй шкоду та страждання.

Слід зазначити, що в Техасі з 2015 року діє закон, який карає розголошення інтимних матеріалів без згоди зображеної особи, особливо з наміром завдати їй шкоди.


Джерело: "The Washington Post"
+Поширити: