Зеленський провів чергову Ставку: обговорювались важливі питання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
28 серпня 2023, 18:33

Зеленський провів чергову Ставку: обговорювались важливі питання

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого були розглянуті актуальні питання стосовно ситуації на фронті та підготовки до майбутнього зимового періоду. Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі у понеділок, 28 серпня.

"Сьогодні максимальна увага до наступальних дій і забезпечення фронту зброєю, усім необхідним. Доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського", – відзначив Володимир Зеленський.

Під час засідання була висвітлена також тема забезпечення критичної енергетичної інфраструктури. Президент додав, що на порядку денному була й розробка стратегії для підготовки до зимового періоду. Крім того, – згадана програма переходу на перспективні типи літаків.

За словами глави держави, також було оголошено, що результати інспектування військово-лікарських комісій (ВЛК) будуть детально обговорені на наступному засіданні Ради національної безпеки і оборони України (РНБО).


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: