Зеленський про «бавовну» на росії: справедливість здійснюється. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
31 серпня 2023, 22:15

Зеленський про «бавовну» на росії: справедливість здійснюється

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "бавовна", яка відбувається на території росії, може надавати українцям відчуття справедливості.

Він відзначив, що щодня з'являються нові повідомлення про різноманітні випадки, які відбуваються на території, що вважається агресором. Зокрема, деякі інциденти висвітлюються дуже гучно, тоді як інші — менше помітні.

За словами Зеленського, важливо розуміти, що війна та її наслідки не можуть бути відокремлені від того, хто почав конфлікт. Президент вважає, що наслідки війни наближаються до того, хто був ініціатором агресії.

Він також наголосив, що символічно, коли гілочки "бавовни" знаходяться в Києві або в кримськотатарських кафе, – це відображає задоволення від відчуття, що справедливість здійснюється.

Зеленський не залишив поза увагою і вчорашню ситуацію, коли "українські дрони" нібито атакували територію російської федерації.

«Крейсер «москва» пішов на дно, бо спрацювали компетенції тисяч українців і українок – абсолютно: від розробників і виробників відповідної зброї, ракет до конкретних воїнів, які здійснили цю операцію. Кожне бойове застосування наших морських дронів – це факт, що спрацювала освіта багатьох людей, які створили дрони. Люди, які ними, цими дронами, керують, які забезпечують існування такої нашої сучасної нової сили. У нас тепер є виробництво гармат, якого не було раніше в державі. Це дуже важливо. Кожен такий результат України – це освіта конкретного українця, конкретної українки», – сказав в промові Володимир Зеленський.

З такими словами Президент звернувся до студентів Київської політехніки, привітав зі 125-річчям університету, а також побажав плідного нового навчального року та якнайшвидшої перемоги нам усім!


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: