Під Горлівкою в окупантів потужно вибухало, горіло та диміло. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
01 вересня 2023, 20:37

Під Горлівкою в окупантів потужно вибухало, горіло та диміло

Українські військові завдавати удару на склади матеріально-технічного забезпечення і боєприпасів російських агресорів у селищі Доломітне, розташованому поблизу Горлівки. Про це інформує Управління стратегічних комунікацій ЗСУ (Стратком) у своєму повідомленні, оприлюдненому у п'ятницю, 1 вересня.

"Близько 9:00 ЗСУ завдали удару по складах матеріально-технічного забезпечення і боєприпасів окупантів у селищі Доломітне в Донецькій області", – говориться в повідомленні.

Раніше у п’ятницю в Донецьку були зафіксовані вибухи. Місцева "влада" повідомила про вибухи у Київському та Петрівському районах міста і чотирьох поранених осіб.

Варто відзначити, що 30 серпня також були повідомлені про начебто "прильоти" в житловий комплекс Бульвар Сіті та торговельний центр Галактика, які знаходяться в центрі Донецька.


Управління стратегічних комунікацій ЗСУ
+Поширити: