Партизани підірвали авто росіян з бюлетенями для псевдовиборів у Новій Каховці. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
09 вересня 2023, 20:54

Партизани підірвали авто росіян з бюлетенями для псевдовиборів у Новій Каховці

Українські партизани успішно влаштували диверсію в Новій Каховці, що призвела до підриву автомобіля, який використовували російські окупанти для перевезення та охорони "бюлетенів" на окупованих територіях. Інцидент був офіційно повідомлений Центром національного спротиву.

«Українському підпіллю у Новій Каховці вдалося провести успішну диверсію проти окупаційної адміністрації на тимчасово окупованих територіях. Підпілля підірвало автомобіль окупантів, який використовувався для пересування, охорони "бюлетенів" та "виборчих дільниць", під час так званих виборів, влаштованих кремлем на ТОТ. Внаслідок підриву авто – одного російського військового було ліквідовано, ще двоє отримали поранення», - розповіли у Центрі.

Раніше активісти опору розповідали про "псевдовибори", які проводили російські окупанти на тимчасово окупованих територіях. Під прикриттям цих "виборів" вони намагалися придушити український опір і зміцнити свій контроль.


Джерело: "Центр національного спротиву"
+Поширити: