Боррель прибув з неанонсованим візитом до Одеси. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
30 вересня 2023, 18:36

Боррель прибув з неанонсованим візитом до Одеси

ЄС висловлює свою підтримку Україні в контексті останніх подій, і в цьому ключі відбувся неанонсований візит високого представника ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозепа Борреля до Одеси, про що дипломат повідомив у своєму Twitter-акаунті у суботу, 30 вересня.

«Одеса – прекрасне історичне місто. Вона має бути в заголовках новин завдяки своїй яскравій культурі та духу. Замість цього вона потрапляє в новини як частий об'єкт війни путіна. ЄС підтримує відновлення об'єктів, які зазнали варварського руйнування з боку росії», – підкреслив Боррель.

📢 Відзначивши річницю незаконної анексії росією частин українських областей, Боррель заявив: «Україна має повне право захистити себе від російської агресії та повернути повний контроль над своєю територією. ЄС підтримує Україну доти, доки це необхідно».

📅 Нагадаємо, останнім часом Одеса стала об'єктом невпинних атак росіян, що призвели до серйозного руйнування місцевої інфраструктури. Так, на поточному тижні від чергового удару в Одесі було пошкоджено морвокзал, а в будівлі привокзального готелю, яка наразі не функціонує, спалахнула пожежа. Також було зруйновано зерносховища.


Irta-fax
+Поширити: