Під російським обстрілом навчальні заклади у Херсоні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
30 вересня 2023, 16:33

Під російським обстрілом навчальні заклади у Херсоні

У суботу, 30 вересня, Херсон знов потрапив під обстріл з боку російських військ, в результаті чого постраждали будівлі місцевої гімназії. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації, Олександр Прокудін.

📢 За його словами, внаслідок російської атаки постраждали приміщення старшої та початкової школи.

«Пошкоджені вікна, стіни, стеля та цілі навчальні класи місцевої гімназії. Завдяки оперативній реакції, вдалося уникнути жертв серед наших співгромадян», - наголосив Прокудін.

«Окупанти обстріляли Козацьке. До лікарні звернувся 48-річний чоловік. Медики зафіксували мінно-вибухову травму та поранення лівої кисті», - йдеться у повідомленні Херсонської ОДА.

📅 Нагадаємо, вночі росіяни здійснили ракетні удари по Матвіївській ОТГ та запуск 40 "шахідів". Силами ППО біло знищення 30 ворожих ударних дронів.

💥 Відзначається, що ворожі обстріли призвели до пожежі в Калинівській громаді на Вінниччині через влучання в інфраструктуру.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: