Ізраїль попередив Ліван про «нищівні удари», якщо «Хезболла» вступить у війну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
22 жовтня 2023, 20:17

Ізраїль попередив Ліван про «нищівні удари», якщо «Хезболла» вступить у війну

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу наголосив на тому й попередив, що терористичне угрупування "Хезболла" не повинно втручатися у конфлікт із ХАМАСом, оскільки це може спричинити серйозні наслідки для Лівану. Він висловив це під час зустрічі з ізраїльськими військовими на ліванському кордоні.

📢 «Якщо "Хезболла" вирішить вступити у війну, вона буде прагнути другої ліванської війни (мається на увазі війна Ізраїлю з Ліваном у 2006 році - ред.). Це буде помилка всього життя. Ми вдаримо по ньому з такою силою, яку він навіть уявити не може, і значення для нього та для країни Лівану буде нищівним», - підкреслив Нетаньягу.

📅 Нагадаємо, що "Хезболла" має одну зі своїх головних баз біля ізраїльсько-ліванського кордону.

📅Вже під час цієї війни, після 7 жовтня, армія оборони Ізраїлю завдала удари по території Лівану у відповідь на обстріли країни «Хезболлою».

📅Слід відзначити, що «Хезболла визнана терористичною організацією багатьма країнами світу, включаючи Ізраїль, США, Канаду та Європейський Союз, та має розвинуту інфраструктуру, що включає політичну партію, медіа, школи та лікарні.


+Поширити: