Зеленський провів кадрові перестановки у керівному складі СБУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
23 жовтня 2023, 17:39

Зеленський провів кадрові перестановки у керівному складі СБУ

Президент України Володимир Зеленський провів ротації у керівництві Служби безпеки України. Про що вказують укази глави держави (№700-706/2023). Нові призначення охопили кілька ключових посад у СБУ.

📢Андрія Швеця призначено на посаду начальника Головного слідчого управління СБУ, Тамара Пашковська тепер очолить Управління з роботи з особовим складом спецслужби, а Андрій Падалко став главою Департаменту господарського забезпечення СБУ.

📢Президент також звільнив Анатолія Сандурського з посади заступника голови СБУ. Додатково Володимира Петриченка відсторонено від керівництва Головним управлінням СБУ у Донецькій та Луганській областях, але залишився на новій посаді в спецслужбі. Також президент звільнив Анатолія Денисенка з посади начальника Управління СБУ у Вінницькій області. Саме на його місце і було призначено Петриченка.

📅Раніше повідомлялось про проведення Зеленським реорганізації СБУ у березні 2023 року, коли були змінені керівники в ряді регіональних підрозділів, зокрема в Запорізькій та Сумській областях.

📌Тоді президент призначив Олега Красношапку начальником управління СБУ у Сумській області та Олега Храмова на посаду начальника департаменту охорони державної таємниці та ліцензування.

📌Також, в кінці серпня, президент звільнив Євгена Борзова з посади начальника управління СБУ у Закарпатській області та Ігоря Фараджєва з посади начальника Управління з роботи з особовим складом СБУ.


Джерело: "Офіс президента"
+Поширити: