У Києві п'яний чоловік на вулиці вбив підлітка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство
23 жовтня 2023, 14:35

У Києві п'яний чоловік на вулиці вбив підлітка

У вечірній час 21 жовтня правоохоронці отримали повідомлення від медичного персоналу, що на вулиці Празькій у Дніпровському районі Києва вони констатували смерть неповнолітнього. Про це повідомили у поліції столиці.

На місце події оперативно вирушили правоохоронці, де встановили, що у підлітка виник конфлікт з невідомою особою. Внаслідок конфлікту хлопець був поранений ножем, а нападник швидко покинув місце події. Завдяки оперативним заходам, поліцейські знайшли та затримали нападника в одній із квартир, у будинку неподалік.

Для ретельного розслідування всіх обставин події була викликана слідчо-оперативна група. Правоохоронці ініціювали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство, за якою передбачене максимальне покарання до 15 років позбавлення волі.


Джерело: "Патрульна поліція Києва"
+Поширити: