На росії вже «збивають» американські ATACMS. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
25 жовтня 2023, 16:30

На росії вже «збивають» американські ATACMS

Міністерство оборони на росії у середу, 25 жовтня, повідомило, що за останню добу російські загарбники, як вони стверджують, збили дві американські ракети ATACMS, а також інші ракети та літаки.

📢 «Протягом минулої доби перехоплено дві оперативно-тактичні ракети ATACMS виробництва США, зенітну ракету С-200, перероблену для ураження наземних цілей, а також дві протирадіолокаційні ракети HARM та два реактивні снаряди системи залпового вогню HIMARS виробництва США», – йдеться у повідомленні.

❗ При цьому, не надаючи конкретних доказів, в заяві не вказано, як саме ці ракети були перехоплені та «збиті».

📢Також міноборони рф заявляє про «знищення» двох українських літаків МіГ-29, штурмовика Су-25, навчально-бойового літака Л-39 та 51 безпілотника за останню добу.

📅Нагадаємо, що сьогодні шойгу на росії видав із себе про начебто "знищення" 24 українських літаків лише за п’ять днів. А всього з початку загарбницької війни росіяни "назбивали" аж 515 літаків, що неможливо в принципі, бо в розпорядженні України ніколи не було стільки авіації, навіть з врахуванням невеликої кількості переданих літаків з деяких країн-партнерів.


Irta-fax
+Поширити: