Звинувачення та погрози Ердогана: назвав Ізраїль "окупантом" та звинуватив «Захід». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
28 жовтня 2023, 20:57

Звинувачення та погрози Ердогана: назвав Ізраїль "окупантом" та звинуватив «Захід»

Туреччина планує представити Ізраїль як "військового злочинця" та "окупанта" на світовій арені. Про це оголосив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час так званого "Великого палестинського мітингу" у Стамбулі, повідомляє Анадолу в суботу, 28 жовтня.

Ердоган наголосив на тому, що Туреччина завжди стоїть на стороні тих, хто звертається за допомогою, і зараз Газа потребує цієї підтримки.

📢«Ми проливали сльози за мешканців багатьох регіонів: від Криму до Карабаху, від Боснії до Кіркука, від Палестини до Туркестану, від Афганістану до Чечні… Тут ми не лише засуджуємо кровопролиття у Секторі Гази, а й захищаємо нашу власну незалежність та майбутнє», – заявив Ердоган.

📢Президент Туреччини зауважив, що ті, хто проливав «крокодилові сльози» за мирними мешканцями, вбитими в українсько-російській війні, сьогодні мовчки стежать за трагедією у Секторі Гази.

📢 Ердоган прямо попередив Ізраїль, що «оголосить Тель-Авів військовим злочинцем усьому світу».

📢 Також він зробив заяву, що «Ізраїль вже 22 дні скоює воєнні злочини».

📢Крім того, президент Туреччини жорстко обізвав Ізраїль "окупантом" палестинських територій, акцентуючи увагу на те, "де були Ізраїль та Палестина у 1947 році".

📢«Всі знають, що Ізраїль – лише пішак у регіоні, який принесуть у жертву, коли настане відповідний день», – вважає Ердоган.

На думку турецького лідера головним винуватцем подій у Газі – є Захід.

📢 «Саме Захід відповідальний за різанину в Секторі Гази. Різанина в Секторі Гази – повністю справа рук Заходу», – зазначив він на мітегну.


Irta-fax
+Поширити: