Мальта: 65 країн приймають участь у саміті щодо української формули миру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
28 жовтня 2023, 13:24

Мальта: 65 країн приймають участь у саміті щодо української формули миру

На Мальті розпочався третій міжнародний саміт, присвячений формулі миру Володимира Зеленського. Про це повідомив Андрій Єрмак, керівник Офісу президента України, 28 жовтня.

📢"Мальта. Розпочали зустріч зовнішньополітичних радників та радників з питань національної безпеки щодо української Формули миру Президента Володимира Зеленського", — написав він у своєму телеграм-каналі.

📊 Учасниками саміту стали представники понад 65 країн Заходу та Глобального Півдня. Протягом двох днів будуть презентовані та обговорюватимуться плани реалізації п'ятьох пунктів формули миру: ядерна безпека, енергетична безпека, продовольча безпека, гуманітарний напрямок (звільнення полонених та депортованих осіб), відновлення територіальної цілісності України та світового порядку.

📢"Ці плани були напрацьовані робочими групами, до яких увійшли представники посольств різних країн, а також експерти. Рухаємося до Глобального саміту миру лідерів держав. Працюємо над спільним баченням нашої Формули з країнами світу", — підкреслив Єрмак.

☝Він також зазначив, що держави з усіх континентів продовжують долучатися до реалізації формули миру, запропонованої президентом Зеленським. Російські фейки про втрату інтересу до України не відповідають дійсності.

📅Третій мирний саміт щодо України відбувається на Мальті 28-29 жовтня, попередні дві зустрічі проходили в Копенгагені (Данія) і Джидді (Саудівська Аравія). У Джидді було представлено наживо та в онлайн-форматі понад 40 держав, що майже втричі більше, ніж у Копенгагені.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: